HondenPage baasje Nieuwe Dieren Nooitgedacht

Over Nieuwe Dieren Nooitgedacht

honden foto van Nieuwe Dieren Nooitgedacht Pension voor honden, hondenschool, Jassentechniek voor dieren, dierentolk.

We hebben een niet alledaags pension. De honden zitten bij ons gewoon in huis en dus niet in hokken. Ze draaien als het ware gewoon in ons gezin mee. We gaan er namelijk van uit dat je een dier niet in een hok hoort te stoppen. Naast ons pension hebben we ook een hondenschool. Gewoon de 'huis, tuin en keuken'cursus, waarbij je lekker bezig bent met je hond. 
Verder houd ik me bezig met de gezondheid van dieren in de breedste zin van het woord. Jassentechniek kun je zien als traumaverwerking, dierentolken is handig om te weten hoe het met je dier gaat en daarnaast zet ik natuurlijke middelen in als dit nodig is.
Onze middelen zijn óf met Aloe vera óf het gaat om bijenproducten. Ook hier geld.. puur natuur, want dat heb je als hond (of ander dier) nodig om te herstellen.

Krabbels aan Nieuwe Dieren Nooitgedacht


Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Nieuwe Dieren Nooitgedacht heeft 54 ontvangen.

Berichten en online status
Nieuwe Dieren Nooitgedacht was voor het laatst online 9 jaar, 8 maanden, 2 weken, 6 dagen, 3 uur, 41 minuten, 16 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^